Napolitansk lunchmacka med mozzarella och tonfisk

Du behöver 2 färska ciabattabröd, eller en halv baguette några salladsblad, av valfri sort 2 tomater, skivade 150 g tonfisk från burk, av bra kvalitet...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 2 färska ciabattabröd, eller en halv baguette
  • några salladsblad, av valfri sort
  • 2 tomater, skivade
  • 150 g tonfisk från burk, av bra kvalitet
  • 125 g mozzarella, skivad
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 1 msk kapris
  • lite grovmalen svartpeppar och olivolja

Gör så här

1
Fyll de färska ciabattabröden med sallad, tomater och mozzarella.

2
Låt tonfisken rinna av och placera den ovanpå mozzarellan. Toppa med rödlök och kapris. Avsluta med att krydda lätt med lite grovmalen svartpeppar och ringla över lite olivolja. Servera direkt.


Kommentar:
Snabba mackan!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top