Korvsallad med bönor

Du behöver 100 g haricots verts 300 g morötter i stavar 1 st broccoli i buketter 2 st burkar bönor (kidney, black-eye) 3 st blekselleristjälkar...

Tillagningstid: 30 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 100 g haricots verts
  • 300 g morötter i stavar
  • 1 st broccoli i buketter
  • 2 st burkar bönor (kidney, black-eye)
  • 3 st blekselleristjälkar skivade
  • 0.5 dl crème fraîche
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 st chorizo slantade

Gör så här

1
Koka haricots vertsen i 2–3 minuter, morötterna i 3–4 och broccolin i 1 minut. Kyl efterhand i kallt vatten.

2
Lägg i en bunke med väl sköljda bönor, selleri, creme fraiche, vinäger, olivolja, salt och svartpeppar. Blanda.

3
Stek den slantade korven och servera till.


Kommentar:
Näringsvärde
Kcal 544
Fett 35 g
Kolhydrater 32 g
Fibrer 13 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top