Julsenap med kapris till julskinkan

Du behöver 2 dl kapris 1/2 dl gula russin 1 dl kaprisspad 1 dl vatten 1/2 dl rapsolja 1/2 dl vatten 1 msk svensk senap...

Tillagningstid: 30 minuter
3 portioner

Du behöver

  • 2 dl kapris
  • 1/2 dl gula russin
  • 1 dl kaprisspad
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl rapsolja
  • 1/2 dl vatten
  • 1 msk svensk senap
  • 1 msk dijonsenap

Gör så här

Koka kapris och russin med kaprisspad och vatten cirka 15 minuter tills allt är mjukt. Mixa ihop kapris och russin med senapssorterna. Förvara i kylskåp tills serveringsdags. Garnera med ytterligare kapris om du önskar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top