Chèvre chaud miniature liten varm getostsmörgås

Du behöver 1 näve mâchesallad 1 näve mangoldskott 1 msk vit balsamvinäger 1 msk olivolja salt 150 g chèvre 12 st crostini naturella 3 msk...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 näve mâchesallad
  • 1 näve mangoldskott
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • 150 g chèvre
  • 12 st crostini naturella
  • 3 msk flytande honung
  • 1 st påse rostade pumpakärnor (40 g)

Gör så här

1
Sätt ugnen på grill. Vänd ihop

2
sallad och skott med vinäger, olivolja och lite salt.

3
Bred chevre på alla crostini,

4
lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och ringla över flytande

5
honung. Sätt in dem högt i ugnen tills osten börjar smälta och får färg, se upp det går på ett par minuter.

6
Servera med salladen och pumpafröna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top