Frisk fruktsallad med vaniljsås

Du behöver 1 st ananas 4 st apelsiner 4 st passionsfrukt 50 g torkade tranbär hackade 1 st burk vaniljkessella 3 msk honung Gör så...

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 1 st ananas
  • 4 st apelsiner
  • 4 st passionsfrukt
  • 50 g torkade tranbär hackade
  • 1 st burk vaniljkessella
  • 3 msk honung

Gör så här

1
Skala och ta bort mittstocken på ananasen. Skär den i bitar. Skala apelsinerna så att det vita avlägsnas. Skär ut klyftor mellan hinnorna (se webb-tv på icakuriren.se).

2
Lägg frukten i en skål, dela passionsfrukterna skrapa ner innehållet, lägg i tranbär och blanda. Låt stå någon timme före servering.

3
Servera med en blandning av vaniljkesella och honung.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top