Gnocchi med sparris och parmesan

Du behöver 800 g gnocchi (potatispasta) 1 st gul lök hackad 1 st vitlöksklyfta pressad 50 g smör 1 st påse saffran 200 g sidfläsk...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 800 g gnocchi (potatispasta)
  • 1 st gul lök hackad
  • 1 st vitlöksklyfta pressad
  • 50 g smör
  • 1 st påse saffran
  • 200 g sidfläsk rökt sidfläsk eller liknande, tärnat och knaperstekt
  • 300 g sparris tinade från frysen
  • 100 g parmesanost riven
  • salt
  • svartpeppar

Tillbehör:

parmesanost hyvlad

Gör så här

1
Koka gnocchin enligt anvisningen på förpackningen.

2
Fräs löksorterna i smöret. Tillsätt innehållet i saffranspåsen. Rör ner sidfläsket, sparrisen och parmesanosten. Hetta upp och smaka av med salt och peppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top