Du behöver
- 600 g kokt potatis i bitar
- 1 st gul lök hackad
- smör
- 8 st ägg
- 1 dl mjölk
- 1 tsk salt
- svartpeppar rejält tilltaget
- 250 g fryst bladspenat tinad
- 2.5 st tomater i bitar
- 50 g Parmesan riven
- oregano
Gör så här
1
1 Stek potatisen och löken i smör i en stor teflonpanna. Vispa ihop knäckta ägg, mjölk, salt och peppar.
2
2 Pressa vatten ur spenaten och blanda ner den i stekpannan. Slå på äggsmeten och rör om. Låt stelna till en omelett.
3
3 Strö över tomater och parmesan, salta och peppra lite extra om du vill. Toppa med plockad eller hackad oregano.
Näringsvärde: Kcal 492, Fett 25 g, Kolhydrater 37 g, Fibrer 4 g.