Du behöver
- 1 förpackning Kronfågel DPG kycklinggrillspett
- ca 1000 g
- 1 isbergsalladshuvud
- 1 påse ruccola
- 125 g champinjoner
- 250 g körsbärstomater
- 1/2 rödlök
- 2 avokado
- Örtdressing eller valfri 2 msk olja 2 tsk vitvinsvinäger 1 msk hackade örter (t ex basilika, timjan, oregano) Salt och nymald svartpeppar Tillbehör Baugette och ev riven parmesan
Gör så här
Grilla spetten enligt anvisning på förpackningen. Skär isbergssallad el riv i större bitar, så att den behåller frasigheten bättre. Skär champinjonerna i kvartar och dela körsbärstomaterna. Bottna ett fat med isberg och rucola. Strö över champinjoner och tomater. Strax innan servering skeda över avokado. Blanda samman dressingen och häll den över. Servera bröd och ev. riven parmesan till. Smaklig måltid!