Kryddmarinerade ben med lyxig sallad

Du behöver 1 förpackning Kronfågel kryddmarinerade ben Sallad 1 huvud romansallad 4 tomater 125 g gula körsbärstomater 1/2 skivad rödlök minimozzarella (290 g varav 150...

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 förpackning Kronfågel kryddmarinerade ben
  • Sallad 1 huvud romansallad
  • 4 tomater
  • 125 g gula
  • körsbärstomater
  • 1/2 skivad rödlök minimozzarella (290 g varav 150 g ost)
  • 1 knippe grön sparris
  • 2 msk olivolja
  • Flingsalt och nymald svartpeppar Ca 150 g knaperstekt tärnad bacon

Gör så här

Tillagning Grilla kycklingbenen på grill eller stek i ugn vid 225°C ca 25 min. Klyfta de stora tomaterna och skiva löken. Skär av nedre delen av sparrisen och förväll dem lätt i saltat vatten. Spola av med kallt vatten och skär i mindre bitar. Blanda sallad med tomater, lök, mozzarella och sparris. Ringla över olja, strö över flingsalt och nymald peppar. Toppa med knaperstekt bacon. Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top