Bloody Mary med pilgrimsmussla

Du behöver 3–4 pilgrimsmusslor, skivade saften från 1 citron salt 4 dl kylskåpskall tomatjuice 1 dl fryskall vodka några stänk tabasco 2 tsk worcestershire sauce...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 3–4 pilgrimsmusslor, skivade
  • saften från 1 citron
  • salt
  • 4 dl kylskåpskall tomatjuice
  • 1 dl fryskall vodka
  • några stänk tabasco
  • 2 tsk worcestershire sauce
  • salt och nymalen svartpeppar.
  • blekselleri, strimlad
  • blekselleriblad

Gör så här

1
Lägg de skivade musslorna i en djup tallrik, häll på citronsaften och låt dra cirka 20 minuter. Ta upp musslorna och salta dem lite. Lägg i små skålar eller glas

2
Blanda tomatjuice, vodka, tabasco och worcestershire sauce. Häll i skålarna, garnera med blekselleri.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top