Dragoncreme

Du behöver 3 dl kesella 0.5 kruka färsk dragon 1 st schalottenlök 2 tsk vitvinsvinäger 2 msk persilja hackad salt och peppar Gör så här...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 3 dl kesella
  • 0.5 kruka färsk dragon
  • 1 st schalottenlök
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 2 msk persilja hackad
  • salt och peppar

Gör så här

Rör upp kesellan i en bunke. Finhacka dragon och schalottenlök. Rör ner hacket i kesellan, smaka av med vinäger, persilja, salt och peppar. Sätt cremen cirka 30 minuter i kylskåpet före servering.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top