Du behöver
- 1/2 dl olivolja
- 1 msk balsamvinäger
- 1 msk flytande honung
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- salt, peppar
- 1 burk kidneybönor
- 1 burk kikärter
- 100 g haricots verts, lättkokta
- 1 röd paprika, tärnad
- 4 skinkschnitzlar à 130 g
- 1 tsk svartpeppar, nymald
- 1 tsk kajennpeppar
- 1/2 tsk salt
- 2 msk smör till stekning
Gör så här
1
1. Blanda ihop ingredienserna till vinägretten.
2
2. Skölj bönorna och ärterna och blanda dem med paprikan. Ringla dressingen över bönsalladen.
3
3. Blanda ihop peppar, salt och kajennpeppar och gnid in kryddmixen i köttet. Stek någon minut på var sida i smör. Servera med bönsalladen!
Näringsvärde: Kcal 605, Fett 32 g, Kolhydrater 35 g, Fibrer 11 g