Pastasallad med ärtpesto

Du behöver 400 g pasta, penne eller skruvar 3 dl gröna ärter 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl färsk riven parmesanost 1 buffelmozzarella 80...

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 400 g pasta, penne eller skruvar
  • 3 dl gröna ärter
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl olivolja
  • 1/2 dl färsk riven parmesanost
  • 1 buffelmozzarella
  • 80 g färsk babyspenat
  • 50 g pinjenötter

Gör så här

Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Mixa ärter och vitlök i matberedare och droppa i olivoljan. Flytta över till en stor bunke, vänd i parmesanosten och pastan. Skär upp mozzarellan i kuber och vänd i den och spenaten strax före serveringen. Strö över pinjenötterna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top