Rosmarinfeta

Du behöver Gör så här Rör ihop 1 1/2 dl matlagningsyoghurt med 2 msk majonnäs, 1 msk honung, 1 msk olivolja, 1 msk hackad rosmarin...

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Du behöver

Gör så här

Rör ihop 1 1/2 dl matlagningsyoghurt med 2 msk majonnäs, 1 msk honung, 1 msk olivolja, 1 msk hackad rosmarin och 100 g smulad fetaost. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.


Kommentar:
Passar till: Lamm, kyckling och nötkött. Passar till: Lamm, kyckling och nötkött.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top