Salsa Asian style

Du behöver Gör så här Blanda 1/2 urkärnad och tärnad gurka med 1/2 tärnad, röd paprika, 1/2 hackad rödlök, 1/2 tärnad röd chili, 2 hackade...

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Du behöver

Gör så här

Blanda 1/2 urkärnad och tärnad gurka med 1/2 tärnad, röd paprika, 1/2 hackad rödlök, 1/2 tärnad röd chili, 2 hackade citrongräs, 2 tsk riven ingefära, det rivna skalet och juicen från 1 lime och rikligt med hackad koriander och mynta. Smaka av med salt.


Kommentar:
Passar till: Kyckling, fisk och fläsk.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top