Medelhavsspagetti med bönsalsa

Du behöver 300 g bandspagetti 1 paket (380 g) Go Green Salsa Mediterranean (eller blandade bönor och tomatsås) ev ketchup salt och svartpeppar 8 körsbärstomater...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 300 g bandspagetti
  • 1 paket (380 g) Go Green Salsa Mediterranean (eller blandade bönor och tomatsås)
  • ev ketchup
  • salt och svartpeppar
  • 8 körsbärstomater
  • 4 msk riven parmesanost
  • 4 kvistar basilika
  • 1 msk olivolja

Gör så här

1
1. Koka spagettin enligt anvisning på förpackningen.

2
2. Värm under tiden bön- och linssalsan eller bönor och tomatsås i en kastrull. Smaka av med lite ketchup, salt och peppar.

3
3. Sila av spagettin och lägg upp den på ett fat. Skeda bön- och linssalsan över.

4
4. Garnera med halverade körsbärstomater, riven eller hyvlad parmesanost, basilika och några droppar kallpressad olivolja.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 550, Fett 9 g, Kolhydrater 94 g, Fibrer 7 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top