Hickoryglaze till kycklingklubbor, fläsk

Du behöver 1.5 dl rödvin 1 dl vatten 2 msk kalvfond på flaska 2 tsk sambal oelek (chilipasta) 1 dl mörkt muscovadosocker 2 msk soja...

Tillagningstid: 40 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 1.5 dl rödvin
  • 1 dl vatten
  • 2 msk kalvfond på flaska
  • 2 tsk sambal oelek (chilipasta)
  • 1 dl mörkt muscovadosocker
  • 2 msk soja
  • 1 dl ketchup
  • 1 msk liquid smoke
  • 1 msk worcestersås
  • 1 msk majsenaredning

Gör så här

Häll alla ingredienser utom majsenan i en kastrull. Koka sakta i 30 minuter. Red till simmig konsistens med majsenaredning. Låt kallna före användning.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top