Örtrubb till kyckling, lamm, fisk

Du behöver 1 msk timjan 1 msk oregano 2 smulade lagerblad 2 msk grovmalen svartpeppar 1 msk stött rosépeppar 1/2 msk råströsocker 1 msk flingsalt...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 msk timjan
  • 1 msk oregano
  • 2 smulade lagerblad
  • 2 msk grovmalen svartpeppar
  • 1 msk stött rosépeppar
  • 1/2 msk råströsocker
  • 1 msk flingsalt
  • 1 msk stötta korianderfrön

Gör så här

1
Blanda kryddorna.

2
Strö på och klappa in kryddblandningen. Vänta 20–30 minuter innan det läggs på grillen. Att rubba har en mörande effekt och när kryddorna rostas på grillen blir det underbart gott!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top