Pepparrubb till biff, entrecote

Du behöver 1 msk malen koriander 0.5 msk spiskummin 0.5 msk chiliflakes (torkad chili) 1 msk råströsocker 1 msk svartpeppar grovt malen 0.5 msk vitpeppar...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 msk malen koriander
  • 0.5 msk spiskummin
  • 0.5 msk chiliflakes (torkad chili)
  • 1 msk råströsocker
  • 1 msk svartpeppar grovt malen
  • 0.5 msk vitpeppar grovmalen eller stött
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk flingsalt

Gör så här

1
Blanda alla kryddor.

2
Strö på och klappa in kryddblandningen. Vänta 20–30 minuter innan det läggs på grillen. Att rubba har en mörande effekt och när kryddorna rostas på grillen blir det underbart gott!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top