Vitvinsmarinad till kyckling, fisk

Du behöver 2 dl vin torrt vitt 1 msk dijonsenap ljus 2 st vitlöksklyftor pressade 1 st citron det rivna skalet av 2 msk olivolja...

Tillagningstid: 10 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 2 dl vin torrt vitt
  • 1 msk dijonsenap ljus
  • 2 st vitlöksklyftor pressade
  • 1 st citron det rivna skalet av
  • 2 msk olivolja

Gör så här

1
Blanda alla ingredienser.

2
Kyckling bör marineras i minst 2 timmar, gärna över natten, fisk i 2–4 timmar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top