Potatistapas med sill

Du behöver 1 st matjessill (helst hela filéer) 10 st färskpotatisar små, kokta 1 dl crème fraîche Parmesan fint riven dillvippor Gör så här Skär...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st matjessill (helst hela filéer)
  • 10 st färskpotatisar små, kokta
  • 1 dl crème fraîche
  • Parmesan fint riven
  • dillvippor

Gör så här

Skär sillen i små jämna bitar och dela potatisarna. Lägg en liten klick creme fraiche på varje potatishalva, lägg på en sillbit, lite riven parmesan och en dillvippa.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top