Kycklingwok med grönsaker och mango

Du behöver 300 g risnudlar 2 msk rapsolja 4 kycklingfiléer, i bitar 1 påse frysta wokgrönsaker (750 g) 1 ask fryst, tärnad mango (250 g)...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 300 g risnudlar
  • 2 msk rapsolja
  • 4 kycklingfiléer, i bitar
  • 1 påse frysta wokgrönsaker (750 g)
  • 1 ask fryst, tärnad mango (250 g)
  • 1/2 dl japansk soja
  • 1 tsk grön currypasta
  • 1 msk flytande honung
  • salt

Gör så här

1
Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.

2
Hetta upp en wokpanna eller en stor stekpanna med oljan. Bryn kycklingbitarna hastigt.

3
Tillsätt grönsaker och mango, blanda och fräs i ytterligare ett par minuter. Blanda i soja, grön curry och honung. Smaka av med salt.

4
Servera med nudlarna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top