Stekt bogfläsk med potatisbullar

Du behöver 500 g bogfläsk eller kassler, skivad 1 msk smör 1 st squash 1 msk olja salt svartpeppar 10 st potatisbullar frysta persilja Gör...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 500 g bogfläsk eller kassler, skivad
  • 1 msk smör
  • 1 st squash
  • 1 msk olja
  • salt
  • svartpeppar
  • 10 st potatisbullar frysta
  • persilja

Gör så här

1
Stek fläskskivorna på båda

2
sidor med aningen smör i plastbelagd stekpanna på drygt medelvarm platta cirka 5 minuter. Håll varmt.

3
Skiva och stek squash i olja

4
i stekpanna tills skivorna är knappt mjuka. Salta och peppra.

5
Värm frysta potatisbullar i stekpanna, mikro eller ugn, enligt

6
anvisning på förpackningen.

7
Servera fläsket med potatisbullarna och squash. Garnera med persilja. Ha gärna senap till.


Kommentar:
Kcal 610, Fett 35 g, Kolhydrater 32 g, Fibrer 4 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top