Du behöver
- 4 prt spagetti
- 600 g kycklingfilé
- smör + olivolja till stekning
- salt
- svartpeppar nymalen
- 1 dl grädde
- 1 st påse babyspenat (a 70g) sköljd
- 2 st citron tvättade, det yttersta finrivna skalet
- 1 st vitlöksklyfta finhackad
- 1 st bunt bladpersilja bladen, finhackade
Gör så här
1
Koka spagettin enligt anvisning på förpackningen.
2
Skär kycklingfiléerna i små bitar. Stek dem färdiga i het panna i smör och olja till fin färg. Salta och peppra under tiden.
3
Häll av pastan och häll tillbaka i kastrullen. Ställ kastrullen på varma plattan och lägg i grädde, kyckling och spenat, salta och peppra. Rör pastan krämig.
4
Blanda citronskal, vitlök och persilja och strö det över den upplagda pastan.
Kcal 511, Fett 14 g, Kolhydrater 52 g, Fibrer 3 g