Rödbets- och chevrekräm

Du behöver 175 g mjuk chevreost 1 dl creme fraiche 1/2 krm hela kumminfrön 1/2 krm malen svartpeppar 75–100 g väl avrunna inlagda rödbetor en...

Tillagningstid: 5 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 175 g mjuk chevreost
  • 1 dl creme fraiche
  • 1/2 krm hela kumminfrön
  • 1/2 krm malen svartpeppar
  • 75–100 g väl avrunna inlagda rödbetor
  • en handfull stora kapris till pynt

Gör så här

1
Skär bort det yttersta, sega ostskalet, dela resten av ostrullen i mindre bitar. Lägg i hög, smal skål eller kanna.

2
Tillsätt creme fraiche, kryddor och rödbetor. Stavmixa till jämnrosa dippsås.

3
Klicka upp i skål, pynta med

4
kapris. Dippa små tunnbrödskex eller brutna bitar av hårt tunnbröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top