Du behöver

  • 250 g haricots verts
  • salt
  • 400 g fiberpasta
  • 600 g lårkycklingfilé
  • 4 salladslökar
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl lättgrädde
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1/2 dl (fransk) senap
  • 2 msk tomatpuré
  • salt, vitpeppar
  • 3/4 röd chilifrukt
  • saft av 1/2 citron
  • 2 tsk fruktig olivolja
  • grovsalt, svartpeppar

Gör så här

1
1. Koka bönorna 5 minuter i saltat vatten, låt rinna av.

2
Koka pastan.

3
2. Strimla kycklingen. och löken. Fräs hastigt, lite i sänder i

4
olja på medelvärme. Tillsätt grädde, smulad buljong, senap och tomatpuré. Koka upp och låt sjuda under lock 10 minuter. Salta och peppra.

5
3. Fördela bönorna på assietter. Finstrimla chili och strö över. Droppa på citronsaft och olja och strö på salt. Vrid lite peppar över portionerna.