Du behöver
- 400 fryst eller 600 g färsk koljafilé
- 1 1/2 dl majs (ur burk eller fryst)
- 1 röd snackpaprika (de avlånga)
- 1 grön paprika
- 1 liten rödlök
- 3 salladslökar
- 2 dl fiskbuljong (vatten
- + fond/buljongtärning)
- 1 msk limesaft + 1 msk olivolja
- flingsalt
Gör så här
1
Halvtina fiskfilén om frysfisk används, skär fisken i tunna skivor på snedden. Lägg dem i en vid panna.
2
Blanda majsen i en bunke med bitskuren paprika, finskivad rödlök och snittade salladslökar. Strö blandningen över fisken.
3
Häll på buljongen, koka upp och sjud fisken under lock cirka
4
3 minuter. Droppa över limesaft och olja samt strö på salt. Servera med nykokt quinoa.
Kcal 482, Fett 7 g, Kolhydrater 58 g, Fibrer 4 g