Gratinerad dubbelmacka med thaisoppa

Du behöver 4 skivor fullkornsfranska 2 msk mild aivar relish 1 burk (185 g) tonfisk i vatten 100-150 g keso 1 liten bit purjolök eller...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 4 skivor fullkornsfranska
  • 2 msk mild aivar relish
  • 1 burk (185 g) tonfisk i vatten
  • 100-150 g keso
  • 1 liten bit purjolök eller 2 salladslökar
  • Att servera till
  • thaisoppa, Kelda
  • morots- och äppelsallad

Gör så här

1
Bred brödet med aivar relish. Välj glutenfritt bröd vid celiaki.

2
Låt tonfisken rinna av väl och fördela den på två av bröden. Lägg på keso och strimla purjon eller salladslökarna fint och strö över.

3
Placera de två andra bröden ovanpå och kläm ihop försiktigt. Stek på medelvärme i smörgåsgrill 5-6 minuter, tills de har fin färg och är genomvarma.

4
Ät smörgåsarna nygräddade med råriven morots- och äppelsallad, dressad med lite lime och varsin portion thaisoppa.


Kommentar:
Snabb soppmiddag

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top