Du behöver
- 4 skivor fullkornsfranska
- 2 msk mild aivar relish
- 1 burk (185 g) tonfisk i vatten
- 100-150 g keso
- 1 liten bit purjolök eller 2 salladslökar
- Att servera till
- thaisoppa, Kelda
- morots- och äppelsallad
Gör så här
1
Bred brödet med aivar relish. Välj glutenfritt bröd vid celiaki.
2
Låt tonfisken rinna av väl och fördela den på två av bröden. Lägg på keso och strimla purjon eller salladslökarna fint och strö över.
3
Placera de två andra bröden ovanpå och kläm ihop försiktigt. Stek på medelvärme i smörgåsgrill 5-6 minuter, tills de har fin färg och är genomvarma.
4
Ät smörgåsarna nygräddade med råriven morots- och äppelsallad, dressad med lite lime och varsin portion thaisoppa.
Snabb soppmiddag