Laxrulle med romsås

Du behöver 4 st lax stora skivor kallrökt 1 st burk romsås (200 g) 1 msk riven pepparrot 0.5 msk gräslök finskuren 4 skiva rostat...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st lax stora skivor kallrökt
  • 1 st burk romsås (200 g)
  • 1 msk riven pepparrot
  • 0.5 msk gräslök finskuren
  • 4 skiva rostat bröd
  • småbladssallad
  • citronklyftor

Gör så här

Lägg upp laxskivorna platt på en skärbräda. Blanda romsåsen med pepparrot och gräslök om så önskas. Fördela och bred ut röran på laxskivorna och rulla dem löst samman. Dela rullarna på mitten och lägg upp dem på halverade skivor rostat bröd som serveras från ett fat bottnat med väl sköljd småbladssallad. Citronklyftor till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top