Vintervärmare, mörk och mustig

Du behöver 1 liter julmust 1 dl russin 1/2 apelsin i tunna skivor 2 msk mörk sirap ca 1/2 dl (Bacardi) rom Gör så här...

Tillagningstid: 10 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 liter julmust
  • 1 dl russin
  • 1/2 apelsin i tunna skivor
  • 2 msk mörk sirap
  • ca 1/2 dl (Bacardi) rom

Gör så här

Värm julmusten i en kastrull tillsammans med russinen, hälften av apelsinskivorna och sirapen till 70–75 grader. Ta kastrullen av plattan, plocka upp apelsinskivorna och kasta dem. Smaka av med rom. Dela resten av apelsinskivorna i två eller fyra och lägg dem i glöggen vid servering.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top