Lousiana sub

Du behöver 2 boccatabröd 2 dl riven västerbottensost 4 msk kesella 1 msk lättmajonnäs 1/2 msk pressad limesaft blad av romansallat 150 g marinerade kräftstjärtar...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 2 boccatabröd
  • 2 dl riven västerbottensost
  • 4 msk kesella
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 1/2 msk pressad limesaft
  • blad av romansallat
  • 150 g marinerade kräftstjärtar

Gör så här

1
Klyv var sin djup ficka i bröden och bred med röra av:

2
ost, kesella, majonnäs och limesaft. Varva sedan sallaten och kräftstjärtarna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top