Du behöver

  • 2.5 dl vatten
  • 0.5 st hönsbuljongtärning
  • 1 st spiskummin dutt
  • 1 st morot stor
  • 0.5 dl matgrädde
  • 0.5 dl köttrest strimlad
  • 2 st brödskivor rostade
  • koriander ev hackad färsk

Gör så här

1
Koka upp vatten med smulad buljong och spiskummin.

2
Skala och grovriv moroten, låt den sjuda 5 minuter med buljongen. Tillsätt grädden och smaka av. (Stav)mixa och låt svalna.

3
Strimla en bit rökt skinka, korv eller annan köttrest att lägga i, eller välj stora vita bönor i stället. Häll i burk, förslut och kyl. Strö på rostade brödtärningar och koriander.


Kommentar:
Tips! Saknas morötter? 100 gram gröna ärter, blomkål eller potatis blir också gott.

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows