Du behöver
- 1 ananas
- ¼ papaya
- 4 msk smör
- 1 dl muscovadosocker
- ½ lime
- 2 tsk pulveringefära
- 12 msk rostade
- kokosflagor
- 1 granatäpple
- 1 stor banan
- TILL SERVERING
- 6 dl Tofuline vaniljglass
Gör så här
1
1. Skär bort skalet och mittstammen på ananasen. Skär den på längden i 2 cm tjocka skivor. Kärna ur och skär papayan i 2 cm halvmånebitar.
2
3
2 Lägg smöret och sockret i en stekpanna och låt det koka ihop. Lägg i ananasen och låt steka med. Pressa över lime och strö över ingefära. Lägg i papayan mot slutet och vänd försiktigt så att den blir varm.
4
5
3 Rosta kokosflagorna. Kärna ur granatäpplet och skär bananerna i skivor. Lägg upp den stekta frukten på tallrikar. Dekorera med granatäpplekärnor och bananskivor. Strö över kokosflagorna.
6
7
Servera med Tofu vaniljglass eller vispad grädde.
389 KCAL PER PORTION
E% 3 procent protein, 53 procent fett, 44 procent kolhydrater