Hallonyoghurt med honungsmüsli

Du behöver 6 dl mild naturell yoghurt eller yoghurt med vanilj- eller honungssmak, ej ”light” 200 g hallon 2 tsk smör 1 dl müsli, eventuellt...


4 portioner

Du behöver

  • 6 dl mild naturell yoghurt eller yoghurt med vanilj- eller honungssmak, ej ”light”
  • 200 g hallon
  • 2 tsk smör
  • 1 dl müsli, eventuellt glutenfri
  • 2 msk flytande honung

Gör så här

1
1. Fördela yoghurten i fyra glas och toppa med hallon.

2

3
2. Hetta upp smöret i en panna och bryn müslin hastigt. Ringla över honung och blanda.

4

5
3. Strössla lite över hallonen och servera med mer honung till för den som önskar.


Kommentar:
207 KCAL PER PORTION
E% 14 proc protein, 34 proc fett, 52 proc kolhydrater
Receptet hämtat ur “Lätt som en plätt, 45 enkla desserter” av Liselotte Forslin och Ulrika Ekblom. (Kakao förlag 2009)

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top