Du behöver

  • 0,75 l vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 500 g (1 burk) filead paprika
  • 0,5 röd chili, skivad + 6 kärnor
  • 1 gul lök, skivad
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 3 tomater, delade
  • salt och svartpeppar
  • MOZZARELLABRÖD
  • 1 liten baguette (70 g) per person, delad
  • 1 msk olivolja
  • 40 g mozzarella, riven
  • 2 msk gräslök, klippt

Gör så här

1
1. Hetta upp vatten och buljongtärning i en kastrull. Tillsätt samtliga ingredienser. Koka soppan fem minuter och mixa den slät. Smaka av med salt och peppar.

2

3
2. Blanda mozzarella och gräslök och forma två ostvegetter. Hetta upp oljan i en panna och bryn dem på ena sidan tills de har smält. Lägg upp dem på brödet och servera till.


Kommentar:
390 kcal per portion
E% 34 procent fett, 50 procent kolhydrater, 16 procent protein