Du behöver
- 0,75 l vatten
- 1 grönsaksbuljongtärning
- 500 g (1 burk) filead paprika
- 0,5 röd chili, skivad + 6 kärnor
- 1 gul lök, skivad
- 2 vitlöksklyftor, skivade
- 3 tomater, delade
- salt och svartpeppar
- MOZZARELLABRÖD
- 1 liten baguette (70 g) per person, delad
- 1 msk olivolja
- 40 g mozzarella, riven
- 2 msk gräslök, klippt
Gör så här
1
1. Hetta upp vatten och buljongtärning i en kastrull. Tillsätt samtliga ingredienser. Koka soppan fem minuter och mixa den slät. Smaka av med salt och peppar.
2
3
2. Blanda mozzarella och gräslök och forma två ostvegetter. Hetta upp oljan i en panna och bryn dem på ena sidan tills de har smält. Lägg upp dem på brödet och servera till.
390 kcal per portion
E% 34 procent fett, 50 procent kolhydrater, 16 procent protein