Du behöver

  • 100 g haricots verts
  • 2 dl svarta bönor (burk)
  • 2 dl röda linser (burk)
  • 1 gul lök, skivad
  • 2 msk färsk salvia, strimlad
  • 2 msk limejuice
  • 1 tsk olivolja
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • CHÈVRETOAST
  • 1 skiva (40 g) grekiskt lantbröd, ev glutenfritt bröd
  • 20 g chèvreost, 2 skivor
  • 1 msk pinjekärnor
  • 0,5 röd chili, skivad
  • 1 msk flytande honung

Gör så här

1
1. Sätt ugnen på 225 grader. Ångkoka bönorna två minuter och dela dem. Blanda samtliga ingredienser till salladen.

2

3
2. Rosta brödet och dela det. Fördela ost, nötter, chili och honung på bröden.

4

5
3. Gratinera tills osten börjar smälta, cirka 5 minuter.


Kommentar:
607 kcal per portion
E% 12 procent fett, 64 procent kolhydrater, 24 procent protein