Du behöver
- 100 g haricots verts
- 2 dl svarta bönor (burk)
- 2 dl röda linser (burk)
- 1 gul lök, skivad
- 2 msk färsk salvia, strimlad
- 2 msk limejuice
- 1 tsk olivolja
- 0,5 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- CHÈVRETOAST
- 1 skiva (40 g) grekiskt lantbröd, ev glutenfritt bröd
- 20 g chèvreost, 2 skivor
- 1 msk pinjekärnor
- 0,5 röd chili, skivad
- 1 msk flytande honung
Gör så här
1
1. Sätt ugnen på 225 grader. Ångkoka bönorna två minuter och dela dem. Blanda samtliga ingredienser till salladen.
2
3
2. Rosta brödet och dela det. Fördela ost, nötter, chili och honung på bröden.
4
5
3. Gratinera tills osten börjar smälta, cirka 5 minuter.
607 kcal per portion
E% 12 procent fett, 64 procent kolhydrater, 24 procent protein