Färskost med russin och konjak

Du behöver 2 dl ljusa russin 3 msk konjak 2 burkar kesella, 10 proc salt och peppar Gör så här 1 1. Blanda russin och...


4 portioner

Du behöver

  • 2 dl ljusa russin
  • 3 msk konjak
  • 2 burkar kesella, 10 proc
  • salt och peppar

Gör så här

1
1. Blanda russin och konjak i en skål och låt det dra i 30 minuter. Rör om då och då.

2
2. Tillsätt kesella och smaka av med salt och peppar.


Kommentar:
144 KCAL PER PORTION
E% 18 procent protein, 39 procent fett, 35 procent kolhydrater

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top