Du behöver
- 4 medelstora potatisar
- 1 bunt sparris
- 0,5 avokado i mindre bitar
- 0,5 röd chili, utkärnad och fint strimlad
- 6 cocktailtomater, delade
- 1 granatäpple, kärnorna
- 50 g fetaost, delade i stavar, eventuellt laktosfri
- Dressing:
- 1 msk olivolja
- 1 msk vatten
- 1 msk persiokobalsamico
- 1 tsk osötad senap
- salt och svartpeppar
- ATT SERVERA TILL:
- 1 varmt brytbröd per person
- 1 klyfta vitlök, delad
Gör så här
1
1. Koka potatisen och dela den i mindre bitar. Ångkoka sparrisen några minuter och dela den.
2
3
2. Vispa dressingen med en gaffel och blanda den med grönsaker och chili. Strö granatäpplekärnorna över och lägg ett par stänger fetaost ovanpå.
4
5
3. Gnid in bröden med vitlök och servera till.
398 kcal per portion
E%: 43 procent fett, 45 procent kolhydrater, 12 procent protein