Du behöver

  • 150 g valfri fullkornspasta, eventuellt glutenfri
  • 0,5 msk olivolja
  • 1 röd paprika, tunt skivad
  • 1 röd lök, tunt skivad
  • 0,5 squash, tärnad
  • 4 champinjoner, tunt skivade
  • 100 g manchegoost (spansk parmesan), tärnad
  • 10 kalamataoliver
  • 10 blad basilika, strimlade
  • 50 g ruccolasallad
  • 50 g färsk spenat
  • salt och svartpeppar

Gör så här

1
1. Koka pastan enligt anvisning. Värm olivoljan i en stekpanna och fräs paprika, lök, squash och champinjoner några minuter.

2

3
2. Blanda med samtliga övriga ingredienser. Salta och peppra.


Kommentar:
547 kcal per portion
E%: 35 procent fett, 42 procent kolhydrater, 23 procent protein