Du behöver

  • 1 rödkålshuvud
  • 1/2 dl vinägrett (gärna med lite pressad apelsin i)
  • 1 apelsin, skalad, i skivor
  • HETA NÖTTER
  • 1 dl blandade nötter
  • 1 msk olja
  • kanel
  • chiliflingor
  • salt
  • spiskummin

Gör så här

1
1. Skär rödkålen i mindre bitar. Blanda med vinägrett. Låt gärna stå kallt ett par timmar.

2

3
2. Dekorera med apelsinskivor.

4

5
3. Fräs nötterna i olja. Strö över kryddorna. Nötterna är klara när de fått lite färg.

6

7
4. Toppa salladen med nötterna.

8

9
TIPS! Nötterna är lika goda till drinken som topping till en sallad.


Kommentar:
115 KCAL PER PORTION
E% 6 proc protein, 75 proc fett, 19 proc kolhydrater