Kycklinglårfilé med pesto rosso och grillad potatis

Du behöver 600 g Kronfågel kycklinglårfilé 1 dl pesto rosso Salt och peppar 600 g potatis 1/2 dl olivolja 1 msk gourmetsalt 3 msk sesamfrön...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 600 g Kronfågel kycklinglårfilé
  • 1 dl pesto rosso
  • Salt och peppar
  • 600 g potatis
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 msk gourmetsalt
  • 3 msk sesamfrön

Gör så här

1
Lägg en sked pesto på varje kycklinglårfilé. Rulla samman och fäst med tandpetare. Grilla rullarna ca 20 min. Vänd dem några gånger under tiden. Tvätta potatisen. Dela den mitt itu och förkoka 10 minuter. Häll av vattnet och pensla med olja. Strö över sesamfrön och salt. Grilla potatisen klart tillsammans med kycklingen.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top