Hemlagad pesto

Du behöver bladen från 2 krukor basilika 50 g pinjenötter 1-2 vitlöksklyftor 1/2 dl färskriven parmesanost 1 1/2 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 krm...


0 portioner

Du behöver

  • bladen från 2 krukor basilika
  • 50 g pinjenötter
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl färskriven parmesanost
  • 1 1/2 dl olivolja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm malen svartpeppar

Gör så här

Hacka basilika, nötter och vitlök fint. Antingen med kniv eller med matberedaren. Hacka inte för fint, peston blir godare om den är lite grövre. Tillsätt parmesan, olivolja, salt och peppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top