Italiensk sallad

Du behöver 1 näve ruccolasallad 1 nektarin (finns inte nektariner så ta persikor eller blodapelsin) 1-2 förska knipprödlökar, skurna i ringar 6 svarta oliver med...


1 portion

Du behöver

  • 1 näve ruccolasallad
  • 1 nektarin (finns inte nektariner så ta persikor eller blodapelsin)
  • 1-2 förska knipprödlökar, skurna i ringar
  • 6 svarta oliver med kärnor, helst kalamata
  • olivolja, efter smak
  • citronjuice, efter smak

Gör så här

1
1. Blanda skurna nektariner och rödlök med ruccolasallad.

2

3
2. Lägg på oliverna.

4

5
3. Ringla olivolja och pressa citron över.


Kommentar:
I näringsberäkningen så ingår 1 msk olivolja och 1 msk citronjuice.

per portion 225g
263 kcal per portion
E% 4 procent protein, 72 procent fett, 24 procent kolhydrater.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top