Kesellaröra

Du behöver 2 dl kesella 1% fett eller 10 % fett ½-1 tsk italiensk salladskrydda ca ½ tsk sambal oelek ELLER 2 dl kesella 1%...


2 portioner

Du behöver

  • 2 dl kesella 1% fett eller 10 % fett
  • ½-1 tsk italiensk salladskrydda
  • ca ½ tsk sambal oelek
  • ELLER
  • 2 dl kesella 1% fett eller 10 % fett
  • 1 vitlöksklyfta
  • ca ½ tsk örtsalt
  • lite finhackad chili

Gör så här

1
Krydda och smaka av så att sälta och styrka passar dig och dina smaklökar. Det går förstås jättebra att hitta på egna smaksättningar.

2

3
Gott på mackan, i en bakad potatis eller att dippa grönsaker i.


Kommentar:
Kesellaröra 1 % fett, per matsked 15g
11 kcal per portion
E% 66 procent protein, 12 procent fett, 22 procent kolhydrater

Kesellaröra 10 % fett, per matsked 15g
21 kcal per portion
E% 27 procent protein, 62 procent fett, 11 procent kolhydrater

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top