Crêpes med kål och svamp

Du behöver 4 PORTIONER 3 dl siktat dinkelmjöl 6 dl mjölk 3 ägg lite örtsalt FYLLNING: 100 g svamp 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 1...


4 portioner

Du behöver

  • 4 PORTIONER
  • 3 dl siktat dinkelmjöl
  • 6 dl mjölk
  • 3 ägg
  • lite örtsalt
  • FYLLNING:
  • 100 g svamp
  • 1/2 vitkålshuvud
  • 1 gul lök
  • 1 liten burk keso
  • oregano
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 msk fett till stekning
  • ev lite riven ost till servering

Gör så här

1
1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda smeten, låt stå en halvtimme. Stek riktigt tunna pannkakor.

2

3
2. Hacka svamp, skär kål och finhacka lök. Fräs mjukt.

4

5
3. Blanda med keso. Krydda ordentligt.

6

7
4. Skeda upp fyllning på varje pannkaka och rulla ihop. Toppa ev med riven ost.

8

9
5. Baka i ugn i 10 min.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top