Inlagda oliver

Du behöver oliver av valfri sort vatten salt olivolja citron som delas (behåll skalet) vitlöksklyftor Gör så här 1 Använd en stor femlitersburk. 2 3...


0 portioner

Du behöver

  • oliver av valfri sort
  • vatten
  • salt
  • olivolja
  • citron som delas (behåll skalet)
  • vitlöksklyftor

Gör så här

1
Använd en stor femlitersburk.

2

3
1. Häll av olivspadet som kommer med de köpta oliverna.

4

5
2. Fyll på med nytt vatten och 1 msk salt.

6

7
3. Avsluta med olivolja, lägg i den delade citronen och vitlöksklyftorna.


Kommentar:
Receptet kommer från boken “Kryddor från Rosengård”

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top