Grillspett med basilika och lime yoghurt samt rostade primörer

Du behöver 1 frp Innerfilé från Kronfågel Lime- och basilikayoghurt 1 st lime 6 blad basilika 2 dl matlagningsyoghurt 1 msk honung Sallad: 12 st...

Tillagningstid: 30 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 1 frp Innerfilé från Kronfågel
  • Lime- och basilikayoghurt
  • 1 st lime
  • 6 blad basilika
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1 msk honung
  • Sallad:
  • 12 st färskpotatisar
  • 8 sparrisar
  • 4 rödbetor
  • 2 rödlökar
  • 8 minimorötter
  • Olivolja

Gör så här

1
Blanda yoghurten och honungen med skalet och saften från limefrukten och fint strimlad basilika. Gnid in lite olivolja på primörerna och lägg på ugnsplåt. Salta och peppra. Rosta i 200ºC tills de är mjuka och fått fin färg. Servera grillspetten med en klick yoghurt och rostade primörer.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top