Potatissallad med kapris

Du behöver 2 kg småpotatis kalla kokta med skalet kvar 6 st salladslökar strimlade 0.5 dl kapris 2 msk kaprisspad 3 msk olivolja 1 dl...

Tillagningstid: 15 minuter
10 portioner

Du behöver

  • 2 kg småpotatis kalla kokta med skalet kvar
  • 6 st salladslökar strimlade
  • 0.5 dl kapris
  • 2 msk kaprisspad
  • 3 msk olivolja
  • 1 dl crème fraîche
  • salt och nymalen svartpeppar
  • mangoldskott en näve röda

Gör så här

Dela potatisen. Blanda dem med salladslök, kapris, kaprisspad, olivolja, creme fraiche och svartpeppar. Lägg upp i en skål och garnera med mangoldskott.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top