Skummig sparrissoppa med kräftstjärtar

Du behöver 5 dl kyld färdig sparrissoppa 1 dl mjölk 170 g kräftstjärtar i lag svartpeppar från kvarn dillvippor Gör så här Värm soppan med...

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 5 dl kyld färdig sparrissoppa
  • 1 dl mjölk
  • 170 g kräftstjärtar i lag
  • svartpeppar från kvarn
  • dillvippor

Gör så här

Värm soppan med mjölk i en kastrull. Häll av lagen från kräftstjärtarna, och krama ur dem lätt. Mixa soppan skummig med stavmixer eller vispa kraftigt med en vanlig visp. Häll upp i små koppar och toppa med kräftstjärtar, nymalen svartpeppar och dillvippor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top