Rabarberskumpa

Du behöver 2 cl De Kuyper Sour Rhubarb torrt mousserande vitt vin kluven rabarberstjälk Gör så här Se till att såväl likör som bubbelvin är...


1 portion

Du behöver

  • 2 cl De Kuyper Sour Rhubarb
  • torrt mousserande vitt vin
  • kluven rabarberstjälk

Gör så här

Se till att såväl likör som bubbelvin är väl kylda. Bottna ett högt champagneglas med rabarberlikör, fyll upp med skumpa. Pynta med stjälk.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top